Waar moet je een gelukkige boeddha in je huis plaatsen?

De meest ideale plaats voor elk lachend boeddhabeeld thuis is de zuidoostelijke richting. Dit kan in de woonkamer, de hal, de eetkamer of zelfs de slaapkamer zijn. Door hier gezamenlijk een Boeddhabeeld te plaatsen, stijgt het inkomen van de hele familie en komt er meer geld mee naar huis. Veel feng shui-adviseurs raden aan om de Boeddha tegenover de voordeur van een huis op een tafel van ongeveer 30 centimeter hoog te plaatsen.

Op deze locatie kan Boeddha communiceren met de chi-energie die je huis binnenkomt. Vanuit deze positie kan het beeld elke negatieve chi neutraliseren en deze omzetten van schadelijke naar zeer gelukkige energie. Waar bewaar je het Boeddhabeeld in huis? Je kunt deze vorm van de Boeddha tegenover de hoofdingang van een huis plaatsen om storende elementen op afstand te houden. Waar bewaar je het Boeddhabeeld in huis? Meditatieboeddhabeelden voor thuis kunnen in elke rustige hoek worden geplaatst, bij voorkeur op een plek waar je kunt zitten om te mediteren of gewoon kunt ontspannen, zoals een pooja-kamer.

Je kunt ook kaarsen of wierookstokjes aansteken om een aura van sereniteit te creëren. Er zijn bepaalde Feng-shui-tips met betrekking tot het plaatsen van lachende Boeddhabeelden in verschillende ruimtes van je huis, zodat er een constante stroom van goedheid in je woning is. Je entree is het eerste dat opvalt als iemand je huis bereikt. Door het lachende Boeddhabeeld hier te plaatsen, maak je je omgeving bewust van je aspiraties om vreugde, gelach en overvloed in je leven te krijgen.

Een favoriete ruimte voor het lachende Boeddhabeeld is de woonkamer. Door regelmatig naar zijn vreugdevolle uitdrukkingen te staren, zul je soortgelijke energieën aantrekken tijdens je dagelijkse activiteiten. Je kunt het lachende Boeddhabeeld ook in je tuin plaatsen. Als hij hier staat, trekt hij de positieve geesten van de natuur aan, wat de sfeer puur en zalig zal maken.

Een lachend Boeddhabeeld op je bureau zal je carrièrevooruitzichten veel geluk brengen en voorspoed zal je volgen bij welk werk je ook doet. De plaatsing van een lachend Boeddhabeeld in je meditatieruimte zal je zijn kwaliteiten bijbrengen wanneer je mediteert, terwijl je je concentreert op zijn eigenschappen. Door het lachende Boeddhabeeld zo in een hoek te plaatsen dat het naar de voordeur gericht of schuin tegenover de voordeur staat, kun je ervoor zorgen dat alleen goede energieën je huis binnenkomen. Exotic India Art is er echter trots op een zorgvuldig uitgekozen collectie lachende Boeddhabeelden in het puurste materiaal en gemaakt volgens de regels van Feng-shui.

Voor studenten zal het helpen om de lachende Boeddha op hun studietafel te houden voor een betere concentratie en uitmuntendheid in hun academici. Wanneer je een Boeddhabeeld op een speciale plek plaatst waar je je yoga- of meditatieoefeningen doet, geeft een Boeddhabeeld je die extra positieve energie om je humeur te verbeteren en je evenwicht te bewaren. Nu je bekend bent met de soorten lachende Boeddhabeelden online, laten we ons eens verdiepen in de plaatsing van lachende Boeddha volgens de regels van Feng-shui. Plaats een boeddhabeeld dat bescherming biedt op een plek waar het uitkijkt op de voordeur van je huis om chi of positieve energie aan te trekken zodra je je huis binnenkomt.

Je kunt kiezen voor een schilderij of een sticker met een liggende Boeddha of een mediterende Boeddha, afhankelijk van je voorkeur. Verschillende lachende Boeddhabeelden tonen hem rechtop, met opgeheven handen boven zijn hoofd, terwijl hij een gouden staaf vasthoudt. Creëer een positieve en gastvrije uitstraling, vooral als je gasten hebt, door een lachende Boeddha op een hoge plank te plaatsen. Schilderijen zijn ook een geschikt alternatief als je niet de ruimte hebt om een Boeddhabeeld voor thuis vastu te plaatsen.

Beide handen van de lachende Boeddha met de handpalmen naar boven en de rechterhand op de linkerkop staat voor meditatie, de balans van gedachten en een rustige geest. Onder andere soorten lachende Boeddhabeelden die in huisdecoratie worden gebruikt, zijn beelden waarbij hij een tas of zak draagt.