Wat voor soort boeddhabeeld is goed voor thuis?

Boeddha in je huis plaatsen Het plaatsen van boeddhabeelden rondom je huis kan vrede, positieve energie, een goede gezondheid en voorspoed brengen. De gelukkige Boeddha - Shakyamuni Boeddha - is waarschijnlijk het meest populaire beeld en brengt geluk en overvloed. Het medicijn Boeddha heeft meestal de voorkeur van mensen die op zoek zijn naar een goede gezondheid. De rechterhand van het beeld is naar beneden gericht, de vingers uitgestrekt naar de grond, de palm naar buiten gericht en een kom met kruiden in de linkerhand.

De rechterhand staat voor de Boeddha die een zegen geeft. Bij Medicine Buddha draait het allemaal om het genezen van de geest, maar ook om het lichaam en het creëren van therapeutische energieën. Veel medicijnboeddha's zijn blauw en er zitten vaak Lapis Lazuli-stenen in verwerkt. Plaats het in de woonkamer op een lichte plek om bescherming te zoeken tegen slechte gezondheid.

Op zichzelf zal een boeddhabeeld altijd worden beschouwd als synoniem voor vrede en fortuin, zoals het al vele jaren is geweest. Deze Vastu-tips voor Boeddhabeelden voor thuis zullen je helpen als je van plan bent om een verlichte aanwezigheid in je huis te krijgen. Om te genieten van een goede balans tussen werk en privé en om gezonde en harmonieuze relaties op je werkplek te hebben, plaats het lachende Boeddhabeeld in je kantoor of thuiskantoor. Het plaatsen van een lachende Boeddha op kantoor helpt ook bij het carrièreperspectief en voorkomt botsingen en meningsverschillen met collega's.

Als je een lachend boeddhabeeld in je huis plaatst om geld aan te trekken, kun je het het beste in de ingang van het huis plaatsen, tegenover de deur. Het wordt als veel geluk beschouwd om over de buik van het lachende Boeddhabeeld te wrijven, want dat trekt gezondheid en rijkdom aan en natuurlijk veel geluk. De aanwezigheid van Boeddha kan in elke vorm in je huis worden gebracht - een schilderij of een standbeeld, maar zorg ervoor dat je het Boeddha-schilderij op de zuidelijke muur van de Vastu-regels volgt. Volgens feng shui en Vastu shastra is een Boeddha-schilderij ook een zeer positieve energiebron en een voorbode van welvaart voor het huishouden.

Met een Boeddha in de buurt kun je positiviteit in huis stimuleren, samen met je eigen harde werk, geduld en doorzettingsvermogen. Hoewel het een symbool is van Feng Shui, moedigen beoefenaars van Vastu Shastra ook aan om thuis een lachend Boeddhabeeld te plaatsen. Laten we eens kijken naar enkele tips die je moet volgen als je van plan bent om volgens Vastu een Boeddha-schilderij in de woonkamer te plaatsen. Je moet dit beeld in je meditatieruimte of -hoek bewaren, en je kunt het zelfs in je gebedsruimte plaatsen.

Er wordt aangenomen dat een Boeddhabeeld de onevenwichtigheden in het leven wegneemt en dat het volgen van de principes helpt bij het handhaven van een gezonde, evenwichtige levensstijl. Als je een discipel van Lord Buddha bent, is dit een geweldige kans om zijn boodschap door je huis te verspreiden en een statement te maken.