Waar moet een boeddha worden geplaatst voor rijkdom?

Als je je geluk en financiële vooruitzichten wilt vergroten, kun je de Boeddha het beste positioneren in de zuidoostelijke hoek van het huis, wat ook het geldgebied is. De oostelijke richting is ook een geschikte locatie om Boeddha te plaatsen. Dit beeld staat bekend als de Standing Buddha of Jolly Hotei en wordt vaak in de noordelijke (loopbaan) of zuidoostelijke (welvaartssector) geplaatst. Je kunt het ook in de oostelijke sector plaatsen, zodat je rijk bent aan gezondheidsgeluk.

Lachende Boeddha's worden meestal op een altaar geplaatst dat zich overal in het huis kan bevinden, maar zeer gunstige locaties zijn onder meer ingangen, hoofddeuren of zelfs naast het bed als je net naar een nieuw huis of appartement bent verhuisd, omdat dat het begin voor je daar betekent. De plaatsing van lachende Boeddha's hangt ook af van wat voor soort lachende Boeddha je hebt — metaal of klei. Voor studenten zal het helpen om de lachende Boeddha op hun studietafel te houden voor een betere concentratie en uitmuntendheid in hun academici. Lachende Boeddha speelt met kinderen (meestal vijf in getal).

Het symboliseert geluk dat uit de hemel komt. Lachende boeddhabeelden worden als gunstig beschouwd en worden vaak bewaard in huizen, kantoren, hotels en restaurants, voor positieve energie en geluk. Aangezien een lachend boeddhabeeld voor thuis wordt beschouwd als een beschermer van kinderen, plaats een klein beeldje in de kinderkamer, met je gezicht naar de deur voor bescherming en geluk. De zak betekent dat de lachende Boeddha je lijden en ellende verzamelt en ze in zijn zak stopt en je overvloed en positiviteit schenkt.

Een lachende Boeddha op kantoor op kantoor plaatsen helpt bij het carrièreperspectief en voorkomt botsingen, meningsverschillen en ruzies met collega's. Veel feng shui-adviseurs raden aan om de Boeddha tegenover de voordeur van een huis op een tafel van ongeveer 30 centimeter hoog te plaatsen. Kiezen voor een Boeddhabeeld voor thuis in Vastu en dit in noordoostelijke richting plaatsen zou gunstig zijn. De lachende Boeddha kan in de oost-, zuidoost- of noordoostelijke richting van het huis worden geplaatst, of tegenover de hoofdingang, met uitzicht op de binnenkant van het huis.

Laughing Buddha is een Chinese monnik die beschermheilige van kinderen was, terwijl Siddharth Gauatma de prins van Kapilavastu is en de grondlegger van het boeddhisme, die bekend staat als Boeddha, de verlichte. Wanneer je je leefruimte versiert met een lachend Boeddhabeeldje, moet je rekening houden met de richting die geschikt is voor de plaatsing, om er de vruchten van te plukken en geluk uit te nodigen. Volgens de verhalen die van oudere generaties aan ons worden doorgegeven, is het de bedoeling dat je elke dag over de buik van de Boeddha wrijft, wat hem gelukkig maakt en hij op zijn beurt jouw wensen vervult. Zorg ervoor dat je deze instructies volgt en je zult snel de zegeningen oogsten van een dankbare feng shui Boeddha.