Is het Boeddhabeeld gelukkig voor thuis?

Het plaatsen van boeddhabeelden rondom je huis kan vrede, positieve energie, een goede gezondheid en voorspoed brengen. De gelukkige Boeddha - Shakyamuni Boeddha - is waarschijnlijk het meest populaire beeld en brengt geluk en overvloed. Gautam Buddha is een symbool van verlichting, balans en innerlijke rust. Volgens Vastu Shastra en Feng Shui zijn beelden van Gautam Boeddha gunstig en voorbode van geluk.

Volgens het Boeddhabeeld voor thuis Vastu kan het plaatsen van deze beelden op verschillende plekken in huis invloed hebben op uw psychische gezondheid en harmonie. Het Boeddhabeeld nodigt uit tot een positieve levenskracht wanneer het thuis op de juiste plaats wordt geplaatst. Ja, het standbeeld van Gautam Boeddha wordt volgens Vastu als zeer gunstig beschouwd en wordt geassocieerd met verlichting en vrede. De ideale plaatsing van een Boeddhabeeld is in de woonkamer of bij de hoofdingang.

Zorg ervoor dat het gebied altijd brandschoon blijft. De ideale aanwijzingen om een Boeddha-schilderij te bewaren volgens Vastu zijn Oost-, Noord- en Noordoost-Ans. Een lachende Boeddha wordt beschouwd als een vorm van welvaart Ans. Een beeld of schilderij van Gautam Boeddha in meditatie wordt geassocieerd als symbool van verlichting.

Volgens feng shui en Vastu shastra is een Boeddha-schilderij ook een zeer positieve energiebron en een voorbode van welvaart voor het huishouden. Met een Boeddha in de buurt kun je positiviteit in huis stimuleren, samen met je eigen harde werk, geduld en doorzettingsvermogen. De rechterhand is opgeheven en is in zo'n vorm dat het lijkt alsof Lord Buddha zijn zegeningen uitdeelt. Deze aanwijzingen worden volgens Vastu als zeer gunstig beschouwd en het plaatsen van een schilderij op canvas van Boeddha kan sereniteit en verlichting brengen voor het hele huishouden.

Jade, onbetwist het meest populaire kristal in het Oosten, wordt meestal naast deze beelden geplaatst om het proces te versnellen. Volg deze tips voor de perfecte opstelling en plaatsing van een Boeddhabeeld volgens de principes van Vastu en Feng Shui. Je kunt een klein, sereen ogend Gautam Boeddhabeeld in je werkruimte bewaren om positieve energie, welvaart en succes aan te trekken. Afhankelijk van je smaak kun je een groot Boeddhabeeld in welke vorm dan ook plaatsen om groei, hoop en voorspoed te betekenen.

De Indiase Vastu shastra moedigde ook het idee voor de plaatsing van een feng shui Boeddhabeeld aan en het werd al snel geassocieerd als een symbool van welvaart en verlichting. Voor een rustige sfeer om te studeren of te werken, hang Boeddha-schilderijen in je kamer om je focus en concentratie te vergroten. De beste plek om een Boeddha-schilderij in de woonkamer te plaatsen volgens Vastu is de woonkamer of vlak bij de hoofdingang. Als je succes en voorspoed voor je bedrijf wilt brengen, leer dan wat Boeddha poseert en welke gebaren je ten volle zullen geven en plaats het in je thuiskantoor of op je werkplek.

De meeste vormen van Boeddha worden geassocieerd met voorspoed en verlichting, dus je kunt ook Boeddha's aanwezigheid in verschillende vormen in je huis hebben. Als je tuinen vindt om je huis een ontspannend effect te geven, dan wil je misschien nog een rustgevend gevoel toevoegen met een Boeddha in de buurt. Omdat het noordoosten ook wordt beheerst door waterenergie, kan het Boeddhabeeld worden gebruikt in combinatie met een waterelement, zoals een kleine waterfontein voor thuis. Deze aanwijzingen worden volgens Vastu Shastra als gunstig beschouwd en het plaatsen van een Boeddha-schilderij hier kan voldoening geven.