Welk boeddhabeeld is goed voor geld?

Buddha For Wealth Degenen die je zou kunnen kiezen zijn onder meer beelden waarop Laughing Buddha op gouden munten zit of een zak, kralen of staaf draagt. Sommige beelden beelden de godheid af met een zak gevuld met goudklompjes of een pot met goud. Dus welk lachende boeddhabeeld is goed voor geld? Het antwoord zal je misschien verbazen. Het is eigenlijk het beeld van Budai zonder bedelschaal.

Deze Budai staat bekend als de „Wealth Buddha” en er wordt gezegd dat hij geluk en voorspoed brengt. Deze pose staat symbool voor rijkdom en geluk. Men gelooft dat deze houding zegeningen uit de hemel, voorspoed en veel geluk oplevert voor de inspanningen. Een lachende Boeddha wordt meestal gekocht als cadeau voor iemand, omdat men gelooft dat het geld en succes oplevert.

Van de goudklomp Boeddha wordt gezegd dat hij de materiële rijkdom en het succes vertegenwoordigt dat door het boeddhisme kan worden bereikt. Als je dit beeld thuis houdt, krijg je voorspoed, succes en financiële voordelen, want vissen in Feng Shui staan voor overvloed. De zak betekent dat de lachende Boeddha je lijden en ellende verzamelt en ze in zijn zak stopt en je overvloed en positiviteit schenkt. Er wordt ook gezegd dat het Lachende Boeddhabeeld een goede gezondheid en geluk brengt voor degenen die hem aanbidden.

Lachende boeddhabeelden worden als gunstig beschouwd en worden vaak bewaard in huizen, kantoren, hotels en restaurants, voor positieve energie en geluk. Veel mensen geloven dat een standbeeld van de Lachende Boeddha in hun huis hen veel geluk zal brengen. Hoewel er geen garantie is dat het bezitten van een lachende Boeddha je rijk zal maken of geluk zal brengen, is het een populair geloof in de Chinese cultuur en veel mensen vinden troost en geluk in het aanbidden van de Boeddha. Gautama Boeddha wordt vaak afgebeeld als een serene en wijze figuur, en zijn lessen zijn gericht op het bereiken van verlichting door middel van meditatie en mindfulness.

Laat me je nu een kort achtergrondverhaal vertellen van mijn Laughing Buddha beeld en waarom het eigenlijk iets meer voor mij betekent dan voor de meesten. De gelukkige Boeddha, ook bekend als de lachende Boeddha of glimlachende boeddha, is een populaire figuur in het Chinese boeddhisme. Dit is een prachtige koperen zittende lachende Boeddha met geldkikker bescherm het huis, vrede, rijkdom, decoratie. Toch is het beter om niet te veel beelden te houden en ze in de juiste richting te plaatsen om positieve energie aan te trekken.

De lachende Boeddha of hemelse Boeddha wordt meestal afgebeeld als een stout, lachende kale man met een openlijke dikke buik en is beter bekend als Hotei of Pu-Tai. Een lachende Boeddha op kantoor op kantoor plaatsen helpt bij het carrièreperspectief en voorkomt botsingen, meningsverschillen en ruzies met collega's. Het staat voor geluk, vrede en geluk. Deze schattige beelden zijn er in verschillende kleuren en houdingen, zoals lezen, mediteren, dansen, geen kwaad spreken, geen slechte gebaren horen enz.