Welk type gautam boeddhabeeld is goed voor thuis?

De Bhumisparsha Boeddha moet altijd naar het oosten gericht zijn. Dit boeddhabeeld voor thuis is verreweg het meest populaire en meest symbolische, aangezien het het moment van zijn verlichting vertegenwoordigt. Gautam Buddha is 'The Enlightened One' en de grondlegger van het boeddhisme. Feng Shui en Vastu raden aan om zijn beeld thuis te plaatsen om spiritualiteit en harmonie te versterken.

Boeddhabeeldjes voegen een esthetische aantrekkingskracht toe en brengen, wanneer ze op de juiste manier worden geplaatst, welvaart, goede gezondheid en vrede. De zittende Boeddha is de meest algemeen erkende afbeelding. Handgebaren zijn van fundamenteel belang om te begrijpen wat een zittende Boeddha inhoudt. Hier zijn de meest voorkomende vormen van Boeddha en hun juiste plaatsing thuis.

Ten eerste is lachende Boeddha niet hetzelfde als Gautam Buddha. Hij staat echter ook symbool voor vrede en geluk en is een goed artefact voor minimalistische mensen. Plaats hem dus alsjeblieft in oostelijke richting in de boekenkast om te slagen, lachen en glimlachen in je huis. Vaastu shastra geeft de juiste informatie over de plaatsing en richting van Boeddhabeelden.

Aanwijzingen spelen een cruciale rol in het leven van het individu. Afhankelijk van onze persoonlijke informatie kan Feng-shui ons helpen te bepalen welke richting het meest geschikt is voor ons. Evenzo, als het gaat om het Boeddhabeeld voor thuis, kunnen bepaalde aanwijzingen en plaatsingsstrategieën helpen om positieve resultaten te behalen met het Boeddhabeeld. Het noordoosten, oosten en westen worden beschouwd als de beste richtingen om een Boeddhabeeld voor Vastu te behouden.

Het beeld mag nooit onder ooghoogte worden geplaatst. De ruimte waarin het wordt bewaard, moet overzichtelijk zijn, vrij van elektrische apparaten en regelmatig worden schoongemaakt om ervoor te zorgen dat Boeddha's energieveld helder blijft. Naast deze algemene plaatsingsregels geeft het Boeddhabeeld voor thuis verschillende resultaten op basis van de plek waar het is geplaatst. Het plaatsen van boeddhabeelden rondom je huis kan vrede, positieve energie, een goede gezondheid en welvaart brengen.

De gelukkige Boeddha - Shakyamuni Boeddha - is waarschijnlijk het meest populaire beeld en brengt geluk en overvloed. Soms kunnen Boeddhabeelden per paar of zelfs in drieën worden gekocht. De lachende Boeddha wordt meestal overal in huis op een altaar geplaatst, maar een zeer gunstige plek is de voordeur, de ingang of naast je bed als je net naar een nieuw huis of appartement bent verhuisd. De beste richting om het boeddhabeeld voor thuis te plaatsen, is in het zuidoostelijke deel, omdat deze richting de lachende man zal helpen rijkdom aan te trekken.

Omdat het noordoosten ook wordt geregeerd door waterenergie, kan het Boeddhabeeld worden gebruikt in combinatie met een waterelement, zoals een kleine waterfontein voor thuis. Volgens Feng Shui is dit Boeddhabeeld voor thuis ideaal voor de bibliotheek, studeerkamer of kinderkamer. Een van de meest voorkomende boeddhabeelden die er zijn, is de lachende boeddha met een gouden staaf in zijn hand een symbool van overvloed. Het plaatsen van een lachende Boeddha op kantoor helpt ook bij het carrièreperspectief en voorkomt botsingen en meningsverschillen met collega's.

De trap is geen plek waar je een Boeddhabeeld voor thuis zou willen plaatsen, Vastu, omdat het ongeschikt wordt geacht voor de plaatsing van iconen van godheden en respectabele individuen. Voor een rustige sfeer om te studeren of te werken, hang Boeddha-schilderijen in je kamer om je focus en concentratie te vergroten. Echter, door Exotic India Art online te bezoeken, vindt u enkele van de mooiste Boeddhabeelden in alle bovengenoemde vormen. Volgens de folklore en legende zal iemand geluk, rijkdom en voorspoed brengen als iemand over de buik van de Boeddha wrijft.

Nadat Boeddha de kennis had verworven die hij zocht, de waarheid over het menselijk bestaan, bleef hij in meditatie. Dit lachende boeddhabeeld is de meest ware vorm van de gelukkige man, waarbij alles draait om geluk en voorspoed. Men moet vermijden om een Boeddhabeeld in een slaapkamer te plaatsen, omdat dit in strijd is met de principes van meditatie en kalmte die het beeld belichaamt. Hoewel het een symbool is van Feng Shui, moedigen beoefenaars van Vastu Shastra ook aan om thuis een lachend Boeddhabeeld te plaatsen.

Plaats de houten boeddha in de familiesector van je huis voor betere relaties en algemeen welzijn of het gezin, en plaats er een in je kantoor als je een reputatie wilt opbouwen en beroemd wilt worden. .