Waar hang je een boeddha in een woonkamer?

Het beeld moet altijd in oostelijke richting wijzen. Je kunt hem in noordoostelijke richting plaatsen om de energie van de hoek te stimuleren. Het Boeddhabeeld van de Heer mag nooit in de badkamer, berging en wasruimte worden bewaard. Houd het beeld altijd schoon en laat het vuil er niet op neerslaan.

Volgens Vastu kan het plaatsen van een liggende Boeddha naar rechts, naar het westen gericht, vrede en harmonie in uw huis brengen. Plaats het op een schone tafel of plank om je innerlijke overtuigingen en gemoedstoestand te symboliseren. Mensen zullen automatisch getuige zijn van het serene beeld, zich op hun gemak voelen en je als een vredig persoon beschouwen. Volgens Feng Shui en Vastu kan een verkwikkende Boeddha-muurschildering goede energie en welvaart aantrekken.

Plaats hem bij je hoofdingang, woonkamer of in het zuiden van je huis. Oost, noord en noord-oost worden beschouwd als geschikt voor Boeddha-schilderijen. Deze aanwijzingen worden volgens Vastu Shastra als gunstig beschouwd en het plaatsen van een Boeddha-schilderij hier kan voldoening geven. Vaastu shastra geeft de juiste informatie over de plaatsing en richting van Boeddhabeelden.

Aanwijzingen spelen een cruciale rol in het leven van het individu. Afhankelijk van onze persoonlijke informatie kan Feng-shui ons helpen te bepalen welke richting het meest geschikt is voor ons. Evenzo, als het gaat om het Boeddhabeeld voor thuis, kunnen bepaalde aanwijzingen en plaatsingsstrategieën helpen om positieve resultaten te behalen met het Boeddhabeeld. Het noordoosten, oosten en westen worden beschouwd als de beste richtingen om een Boeddhabeeld voor Vastu te behouden.

Het beeld mag nooit onder ooghoogte worden geplaatst. De ruimte waarin het wordt bewaard, moet overzichtelijk zijn, vrij van elektrische apparaten en regelmatig worden schoongemaakt om ervoor te zorgen dat Boeddha's energieveld helder blijft. Naast deze algemene plaatsingsregels geeft het Boeddhabeeld voor thuis verschillende resultaten op basis van de plek waar het is geplaatst. Als je thuis een Boeddhabeeld hebt, kun je alle sectoren van je leven positief van energie voorzien, waardoor alle zwakke aspecten worden versterkt en de positiviteit in je huis wordt vergroot.

De oude wetenschappen van Feng Shui en Vastu hebben beide veel te zeggen over de precieze plaatsing van het beeld in uw huis, om de chi of de stroom van vitale levensenergie in uw huis te optimaliseren. Buddha Purnima, het boeddhistische festival ter herdenking van de geboorte van prins Siddhartha Gautama, komt eraan in mei (De datum kan elk jaar veranderen in de Gregoriaanse kalender, maar is meestal in mei). Dit jaar valt het op 26 mei). Waarom zou je het thuis niet op je kleine manier vieren door een Boeddhabeeld te kopen en de voordelen die daarbij horen?.

Creëer een mooie groene hoek in de tuin en plaats een Boeddhabeeld om de ruimte een rustgevend gevoel te geven. Echter, door Exotic India Art online te bezoeken, vindt u enkele van de mooiste boeddhabeelden in alle bovengenoemde vormen. In een Vitkara-mudra raken de duim en wijsvinger elkaar, waardoor een cirkel ontstaat die de stroom van wijsheid aangeeft. Volgens Vastu kan het plaatsen van de Boeddha op verschillende plekken in uw huis invloed hebben op uw geestelijke gezondheid en vrede.

Als je ruimte hebt op je terras of tuin, kun je een rustige Zen-tuin creëren met een standbeeld van de mediterende Boeddha bovenop een waterval met overal planten. Je kunt een klein, sereen ogend Gautam Boeddhabeeld in je werkruimte bewaren om positieve energie, welvaart en succes aan te trekken. Je kunt een beschermende Boeddha tegenover de hoofdingang plaatsen om ongewenste energieën weg te houden en je huis met een positieve sfeer te laten stralen. Volgens Feng Shui is dit Boeddhabeeld voor thuis ideaal voor de bibliotheek, studeerkamer of kinderkamer.

Plaats Amango Wood Fluora Buddha Head in een rustig hoekje thuis, op een plek waar het niet te druk is, zodat je helemaal tot jezelf kunt komen in zijn aanwezigheid. Zoek voor je woonkamer online een Boeddhabeeld waarop hij achterover leunt en plaats het aan de rechterkant van de kamer, met je gezicht naar het westen gericht. Naast Boeddhabeelden kun je het interieur verfraaien met op Boeddha geïnspireerde schilderijen, muurschilderingen, wandwanden, fonteinen, lampen, kandelaars, wandkleden en kussens. Men moet vermijden om een Boeddhabeeld in een slaapkamer te plaatsen, omdat dit in strijd is met de principes van meditatie en kalmte die het beeld belichaamt.

Deskundigen van Vastu hebben voorgesteld om de Boeddha in uw huis te plaatsen om een positieve en harmonieuze sfeer te behouden. .