Wat zijn de voordelen van het thuis houden van een boeddhabeeld?

Het plaatsen van boeddhabeelden rondom je huis kan vrede, positieve energie, een goede gezondheid en welvaart brengen. De gelukkige Boeddha - Shakyamuni Boeddha - is waarschijnlijk het meest populaire beeld en brengt geluk en overvloed. Soms kunnen Boeddhabeelden per paar of zelfs in drieën worden gekocht. Veel boeddhistische mensen plaatsen het mediterende Boeddha-artefact in de kamer waar ze bidden.

Het geeft positieve en ontspannende energie af om hen te helpen zich beter te concentreren. Je kunt het in een hoek met het oog op het oosten plaatsen, want het staat voor eeuwige kennis en verlichting. Dit zal je helpen gemoedsrust te krijgen en de aura te behouden. Je kunt de biddende en toegewijde Boeddha ook in je pooja-kamer plaatsen.

Vergeet echter niet om het op ooghoogte te plaatsen; het wordt als ongunstig beschouwd om de verlichte goeroe onder ooghoogte te plaatsen. Gautam Buddha is 'The Enlightened One' en de grondlegger van het boeddhisme. Feng Shui en Vastu raden aan om zijn beeld thuis te plaatsen om spiritualiteit en harmonie te versterken. Boeddhabeeldjes voegen een esthetische aantrekkingskracht toe en brengen, wanneer ze op de juiste manier worden geplaatst, welvaart, goede gezondheid en vrede.

De zittende Boeddha is de meest algemeen erkende afbeelding. Handgebaren zijn van fundamenteel belang om te begrijpen wat een zittende Boeddha inhoudt. Hier zijn de meest voorkomende vormen van Boeddha en hun juiste plaatsing thuis. Een boeddhabeeld plaatsen in een deel van het huis dat al van goede energie geniet, is de meest gunstige keuze.

Een prachtig uitzicht of een rustige, overzichtelijke kamer heeft een betere uitstraling dan een kamer die's nachts wordt geconfronteerd met scherpe hoeken of schadelijke buitenverlichting of hard straatgeluid door een raam. Het uitzicht op elektrische draden, grote bruggen of dreigende hoge gebouwen kan ook in verband worden gebracht met een ontwrichtende chi en kunnen het effect ondermijnen van het plaatsen van een Boeddha in de kamer. Boeddhabeelden voegen niet alleen rust toe aan de omgeving, maar er wordt ook gezegd dat ze een positieve sfeer creëren in je huis. Deze positieve vibes helpen je om de hele dag energiek te blijven.

Volgens Vastu Shastra is het Boeddhabeeld voor thuis een teken van geluk en zou het in elk huis prominent moeten worden geplaatst. Men kan gemakkelijk het plezier ervaren en het opbouwen van positieve gevoelens is mogelijk. Door een lachende Boeddha-beeld in de juiste ruimte te installeren, kunt u al uw zorgen wegnemen. Lees verder om de Vastu-tips in het kort te ontdekken in de context van het plaatsen van een Boeddha-idool.

Leen ons nu uw oren om te lezen over het doel van het Boeddhabeeld. Behalve dat ze een religieuze betekenis hebben, fungeren Boeddha-hoofdidolen ook als een geweldig decoratieobject en verfraaien ze de omgeving. Al je zwakke punten worden versterkt en de positiviteit van je huis zal toenemen als je een Boeddhabeeld in huis hebt. Je kunt Metal Buddha Idols een onderdeel van je binnen- of buiteninrichting maken, maar zorg ervoor dat je niet respectloos omgaat met het idool.

Volgens Vastu kan het plaatsen van de Boeddha op verschillende plekken in uw huis invloed hebben op uw geestelijke gezondheid en vrede. Metalen idolen van Boeddha, gemaakt van brons en koper, worden meestal in het noordwesten geplaatst voor gezondheid en welzijn. Meditatiebeoefenaars hebben er psychologisch en spiritueel baat bij door als geschenk naar het Boeddhabeeld te staren. Volgens Boeddhabeeld voor thuis Vastu kan het plaatsen van deze beelden op verschillende plekken in huis invloed hebben op uw psychische gezondheid en harmonie.

Voor boeddhisten en religieuze liefhebbers hebben verschillende soorten stenen Boeddha-idolen een bepaalde plaats in hun hart. Boeddhabeelden voor meditatie, ook bekend als het Dhyana Boeddhabeeld of Zen Boeddhabeeld, kunnen in de gebedsruimte (noordoost) of in de tuin worden geplaatst. Om academisch succes te behalen, moet je thuis een klein Boeddhabeeld bewaren in de Mudra-houding van Vitarka, een gebaar dat de energie van onderwijs en intellect uitstraalt. Het bewaren van de Boeddhabeelden naast de fontein of als onderdeel van een fonteinsproeier heeft een rustgevend effect op de omgeving.

Dit Boeddha-idool is een perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een specifieke kwaliteit van energie van een verlicht wezen. Het plaatsen van een lachende Boeddha op kantoor helpt ook bij het carrièreperspectief en voorkomt botsingen en meningsverschillen met collega's. Omdat Boeddha geassocieerd wordt met goede energie en vrede, kan de afbeelding ook worden gebruikt op de ontwerpen van de naamplaatjes. De opgeheven hand van Boeddha wordt beschouwd als een beschermend schild dat negativiteit weghoudt en zegeningen geeft.

.