Welk beeld is goed voor geld?

De lachende boeddha wordt beschouwd als een van de meest gunstige goden van rijkdom. Het brengt welvaart, succes en financiële voordelen voor het huis. De locatie waar de lachende boeddha is geplaatst, is echter belangrijk. Dit beeld van lachende Boeddha op een olifant staat symbool voor geluk en fortuin.

Een naar boven gerichte olifantenslurf staat voor geluk, voorspoed, succes en wijsheid. Plaats het in de woonkamer, tegenover de voordeur, om positieve energie aan te trekken. Het staat voor geluk, vrede en geluk. Deze schattige beelden zijn er in verschillende kleuren en houdingen, zoals lezen, mediteren, dansen, geen kwaad spreken, geen kwade gebaren horen enz.

Stier is een symbool van kracht, snelheid en macht. Daarom kan het plaatsen van een stierenbeeld op het bureau van uw kantoor helpen om de kracht van de stier in uw financiële situatie te brengen. Lachende boeddhabeelden worden als gunstig beschouwd en worden vaak bewaard in huizen, kantoren, hotels en restaurants, voor positieve energie en geluk. Volgens Feng Shui helpt het plaatsen van beelden in huis om onbalans in het leven te overwinnen, harmonie te brengen en een vredig en voorspoedig leven te leiden.

Daarom, als u van plan bent uw huis in te richten of opnieuw in te richten, overweeg dan de volgende Feng Shui-beelden voor een goede gezondheid en financiële mogelijkheden. Je moet een standbeeld van Gold Arowana Fish bewaren met een munt in de mond in oostelijke of noordoostelijke richting. Dit Boeddhabeeld dat op een grote goudklomp zit en een kleinere goudklomp geeft, beeldt uit hoe hij geluk schenkt. Het Boeddhabeeld wordt in het huis bewaard om zorgen, problemen en verdriet van alle familieleden weg te houden.

In de Feng Shui-traditie is de reden om beelden in huis te kopen en te plaatsen, om een bepaalde onbalans in het leven te corrigeren. Aangezien een lachend boeddhabeeld voor thuis wordt beschouwd als een beschermer van kinderen, plaats een klein beeldje in de kinderkamer, met je gezicht naar de deur voor bescherming en geluk. Veel verschillende voorwerpen of beelden die verschillende aspecten van het leven vertegenwoordigen, worden gebruikt om positieve energie in je woonruimte of kantoor te brengen. En thuis kun je het standbeeld van de kat in de zuidoostelijke (rijkdom) of noordoostelijke (innerlijke kennis) gebieden plaatsen.

Een lachend Boeddhabeeld in rood wordt in verband gebracht met vuur dat kan helpen bij passie, inspiratie en ook geluk. Als je dit beeld thuis houdt, krijg je voorspoed, succes en financiële voordelen, want vissen in Feng Shui staan voor overvloed. Het beeld van de lachende Boeddha herinnert ons eraan om dankbaar te zijn, obstakels te overwinnen en vooral om gelukkig te zijn in het leven. Kiezen voor een boeddhabeeld voor thuis in Vastu en dit in noordoostelijke richting plaatsen zou gunstig zijn.