• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ubbink waterornamenten

Waterval Ubbink Norfolk
649,00
Sale
Waterornament BOY in 5 kleuren en 2 maten
Waterornament BOY in 5 kleuren en 2 maten
119,00 90,00
Waterval Ubbink Cleveland
1.295,00
Waterval Ubbink Niagara rvs in 3 maten met of zonder LED
119,00
Waterornament Ubbink Tripani
1.275,00
Waterbol set Ubbink Kambos
209,00
Watervalset Ubbink Nevada RVS 2 maten
249,00
Waterornament Ubbink Alcamo
249,00

Ubbink waterornamenten

Maak uw tuin af met een Ubbink vijverfontein.
Een mooie Ubbink waterornament kan erg mooi in jouw tuin en vijver staan, het gekletter van water kan ook nog eens een rustgevend effect hebben. Lekker op een mooie zonnige dag in jouw tuin genieten van jouw mooie vijver. Heerlijk in een luie stoel met een goed boek en het geluid van water op de achtergrond. Wij hebben tal van exclusieve Ubbink waterornamenten in onze collectie. Bekijk daarom onze webshop of bezoek eens onze showroom. 

Een waterval in jouw eigen tuin

Wie wil dat nou niet, een mooie waterval in de tuin. Een Ubbink vijverfontein kan niet alleen een rustgevend aspect toevoegen aan jouw vijver, je kunt er ook voor kiezen om een ware waterval op uw vijver uit te laten komen. Klein en subtiel of opvallend, en met of zonder led verlichting, voor al jouw wensen is een passend aanbod.

Van een los ornament tot een complete set

Of je nu op zoek bent naar een losse waterval of tuinornament, bij ons kun je alles vinden wat je zoekt. Een volledige watervalset bevat alles wat je nodig heeft om een prachtige waterval in jouw tuin te maken. Maar ook de losse watervallen en waterschalen bevatten de benodigdheden om het waterornament te laten werken zoals een pomp en slangen. Wat je ook aanschaft, je kunt altijd direct aan de slag. 

Een Ubbink Fontein voor jouw tuin

Of je nu kiest voor prachtige waterschalen die iets uitlopen uit de vijver of een moderne waterval, met of zonder led verlichting. Bij ons kun je terecht voor prachtige een prachtige Ubbink fontein. Maak jouw tuin en vijver af met een mooie waterval of Ubbink waterornament.

Bekijk LIVE al onze Ubbink waterornamenten

Al onze Ubbink waterornamenten, maar ook alle andere waterornamenten die wij aanbieden, zijn LIVE te bezichtigen. We bieden ruim 300 soorten fonteinen aan, dus een ruime keus voor iedereen. Onder het genot van een koffie geven wij jou graag een rondleiding op onze showterrein.