• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Waterornamenten

Kei-waterbol Original in 5 maten
139,00
Fontein boeddahoofd diverse maten
129,00
Rooster diverse maten voor waterornament of fontein
45,00
Waterbol Source graniet 3 maten
375,00
Waterornament waterbol 60cm
249,00
Rolling waterornament
3.200,00
Roosterdoek voor waterornament of fontein
12,50
Creablokken 50x50cm waterelement
233,00
Sale
Waterornament BOY in 5 kleuren en 2 maten
Waterornament BOY in 5 kleuren en 2 maten
119,00 90,00
Waterval Ubbink Norfolk
649,00
Pagodefontein Blossom
689,00
Waterornament Joanna graniet
575,00
Buisjes rvs voor creablokken
19,00
Terrasfontein Leshington uniek model
495,00
Fontein riviersteen uitgehold in 2 maten
495,00
Sier keien plat wit in 2 maten
17,95

Waterornamenten

Met een prachtig waterornament creëert u extra sfeer in uw tuin. Door deze tuindecoratie voegt u op een eenvoudige manier stromend water toe. U kunt bijvoorbeeld denken aan een waterfontein, een watertafel, een waterval, waterschalen of een spuitfiguur. In de webshop van Eliassen Home & Garden Pleasure kunt u kiezen uit een ruime collectie waterornamenten! Ook goedkope waterornamenten bieden wij aan voor als u beperktere budget hebt, maar toch die aandacht en klasse aan uw tuin wilt geven. 

Geef uw tuin een unieke uitstraling met een waterornament

Waterornamenten brengen uw tuin tot leven en zorgen voor een unieke uitstraling. Deze tuinornamenten combineren water met een mooie vormgeving. U zult hierdoor nog meer van uw tuin gaan genieten. U kunt bij Eliassen Home & Garden Pleasure kiezen uit vele soorten, maten, materialen en modellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een terrasfontein van graniet, betonnen waterschalen, een waterval van kunststof of een bronzen Manneke Pis? Tevens leveren wij exclusieve eigen modellen die u nergens anders kunt krijgen. U kunt ons assortiment tuinornamenten bovendien live bewonderen in onze showroom in Ammerzoden!

Waterornamenten met verlichting

Tuinornamenten met verlichtingen geven een prachtig effect in het donker. Bij Eliassen Home & Garden Pleasure vindt u onder meer een waterfontein met draaiende glazen bol en ledlamp. Een dergelijke granieten zuil met licht is een ware blikvanger in uw tuin of op uw terras! In de avonduren in uw tuin zitten, wordt zo een stuk sfeervoller. Met een dergelijk waterornament tuin zult u ook bij uw visite hoge ogen scoren.

Extra voordeel in de waterornamenten outlet

In de webshop van Eliassen Home & Garden Pleasure vindt u ook speciale aanbiedingen. In onze outlet staat een wisselend aanbod goedkope waterornamenten en artikelen die in de uitverkoop zijn. Ook zijn er af en toe acties met gratis verzending. Dus als u op zoek bent naar een koopje, bent u bij ons ook aan het juiste adres!

Grootste showterrein met waterornamenten van de Benelux

Inmiddels zijn we de grootste partij in de Benelux die zoveel waterornamenten heeft staan die LIVE te bekijken zijn. Kom gerust langs en wij geven u graag een rondleiding op onze showterrein onder het genot van een kopje koffie.