• Lorem ipsum

Boeddha Oosterse waterornamenten

Boeddha Oosterse waterornamenten

Ben je op zoek naar een nieuwe verrijking van jouw tuin met Boeddha Oosterse waterornamenten? Een Boeddha beelden tuin heeft een rustgevende uitstraling. Boeddha beelden hebben een kalmerend effect en zien er prachtig uit. Plaats deze Boeddha beelden op een prominente plek in de tuin en creëer daarmee een authentieke Oosterse beleving. Pak jouw rust en maak van jouw tuin een veilige plek om je even terug te trekken.

Boeddha beelden in verschillende maten en soorten

Er is voor ieder wat wils, want het assortiment biedt jou Boeddha beelden in verschillende soorten en maten, zoals het grote gedetailleerde muurreliëf van Ganesha of het waterornament van Semarang. Ben je meer een liefhebber van Dewi Getong? Natuurlijk zijn de uit het dierenrijk gehouwen beelden ook ware kunstwerken. Met precisie en oog voor detail heb je een gietstenen olifant met eventueel een waterspuitende slurf of de klassieke waterspuitende leeuwenkop als een krachtig, luxueus waterornament in uw tuin.

Boeddha Oosterse waterornamenten in uw tuin

Naast dat Boeddhabeelden een rustgevende uitstraling hebben, voegt een Boeddha fontein nog een extra element van rust toe. Stromend water geeft je vernieuwde energie. Het Oosterse waterornament van de monnik Khmer is verkrijgbaar in drie verschillende maten, namelijk 62, 83 en 120 cm hoog. De staande Boeddha beelden met water gietende kruik zijn in 2 maten verkrijgbaar namelijk 120 en 150 cm hoog. De boeddha fontein maakt van jouw tuin een uitzonderlijk geheel. 

Uw persoonlijkheid in reflectie

De Boeddha oosterse waterornamenten maken deel uit van het grote assortiment waterornamenten van Eliassen. Het ruime aanbod geeft je de mogelijkheid om het Oosterse ornament te vinden dat aansluit op jouw wensen. Maak van jouw tuin iets unieks en laat jouw persoonlijkheid doorschemeren in het Oosterse waterornament naar keuze. Geniet van de Boeddha fontein en de Boeddha Oosterse waterornamenten. Laat u inspireren door Eliassen.

Bezoek eens onze showroom

Wij hebben recent onze collectie Boeddha oosterse waterornamenten fors uitgebreid. We beschikken over een grote showroom/showterrein waar wij al deze Boeddha oosterse waterornamenten uitgestald hebben. Wij geven je graag een rondleiding onder het genot van een kop koffie. Of heb je vragen, neem gerust conact met ons op.