• Lorem ipsum

Mister Cash/Bancontact

Betalingen via deze optie worden onmiddellijk verwerkt. Op werkdagen wordt de verdere afhandeling van uw bestelling meteen in gang gezet.

  • Plaats uw bestelling op Eliasenhomeandgarden.be en klik in het winkelmandje op "Bestelling afronden". 
  • Vul uw persoons- en adresgegevens in, en kies een verzendmethode.
  • Kies bij betaalmethode voor Bancontact / Mr. Cash.
  • Bevestig uw bestelling door op 'Kopen' te klikken.
  • U komt nu op een pagina van Bancontact / Mr. Cash. Volg aldaar de instructies voor betaling.

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Als u voor deze optie kiest in het bestelproces, wordt u na voltooiing van uw bestelling doorgestuurd naar de website van iDeal alwaar u direct en eenvoudig kunt betalen vanuit uw eigen vertrouwde internetbankieren omgeving.
Bij betaling via iDeal wordt uw bestelling direct verzendklaar gemaakt en verzonden.

Let op: Wij maken gebruik van Buckaroo als iDeal betaalprovider. Op uw bankafschrift zal dus niet ons IBAN staan, maar die van Buckaroo, te weten NL19DEUT0319821366. 

Voor meer informatie over iDeal kunt u deze link volgen
 

 

 
De betaalmethode Sofort kun je vergelijken met een online overboeking. Bij deze methode geldt net als bij overboekingen de gebruikelijke ontvangsttermen van een aantal dagen. Het voordeel en verschil bij Sofort is dat bij deze betaalmethode wel direct bevestiging wordt gegeven dat de overboeking in gang is gezet door uw bank.
Wordt vooral gebruikt door consumenten uit Duitsland en België.

PayPal
De snelste, eenvoudigste en zeer veilige manier om te betalen is via PayPal. Als u voor deze optie kiest in het bestelproces, wordt u na voltooiing van uw bestelling doorgestuurd naar de website van PayPal alwaar u direct en eenvoudig kunt betalen.
Bij betaling via PayPal wordt uw bestelling direct verzendklaar gemaakt en verzonden.

Voor meer informatie over PayPal kunt u deze link volgen
PayPal
Contante betaling en pinnen
Als u uw bestelling komt ophalen bij Eliassen Home & Gardenpleasure, dan is contante betaling (of PIN) mogelijk.

Rembours

Wij kunnen uw bestelling onder rembours verzenden. Wel zijn wij genoodzaakt de extra kosten in rekening te brengen, ter waarde van € 20,-

Overmaken

U kunt na voltooiing van uw bestelling het verschuldigde bedrag overmaken naar Eliassen Home & Gardenpleasure. Uw besteling wordt verzonden zodra het verschuldigde bedrag is overgemaakt. U ontvangt een e-mail zodra uw bestelling is verzonden.
Betalen kan op rekeningnr: NL33RABO0326055649 ten name van HGP Eliassen te Ammerzoden.