• Lorem ipsum

Plexiglas schilderijen

Plexiglas schilderijen

Voordelige en stijlvolle plexiglas schilderijen
Een stijlvol en mooi ingedeeld interieur in de woning: aanvullen met Plexiglas schilderijen, wie wil dat nu niet? Het creëren van een gaaf en comfortabel interieur lijkt eenvoudig. Veel woningeigenaren en huurders denken dat de vloer, het meubilair en de wandkleur alles bepalend zijn voor de sfeer die uw huis uitstraalt. Dat klopt, maar dit is nog niet het hele verhaal. Zonder mooie afbeeldingen en foto's op de wanden ademt jouw woonkamer nog steeds geen echte sfeer... Kies daarom voor stijlvolle foto's of schilderijen aan de muur, zoals plexiglas schilderijen


Hang stijlvolle plexiglas schilderijen aan de muur 

Plexiglas schilderijen zijn sinds enkele jaren een exacte trend op decoratiegebied geworden. Ze zijn dan ook uitermate geschikt om een sfeerloze kamer om te toveren tot een boeiende ruimte waar van alles te zien en te genieten valt. Maar wat maakt plexiglas schilderijen eigenlijk zo bijzonder? 

  • Plexiglas is sterker dan gewoon glas en kan beter tegen een stootje. Zo is plexiglas maar liefst dertig keer sterker dan serviesglas. Kortom: plexiglas schilderijen zijn nauwelijks kapot te krijgen.
  • Qua gewicht is plexiglas een stuk lichter dan gewoon glas. Uw schilderijen blijven dus beter hangen en de kan dat ze van de muur vallen door het gewicht, is kleiner dan bij 'normaal' glas.
  • Een belangrijk voordeel van schilderijen en foto's op plexiglas is dat er geen verkleuring optreedt, wat bij gewoon glas wel een risico is.

Bestel nu jouw plexiglas met foto of schilderij bij Eliassen 

Voor de sterkste en mooiste schilderijen van plexiglas en plexiglas foto's die je kunt gebruiken voor wanddecoratie, kun je de scherp geprijsde collectie van Eliassen Home and Garden. Eliassen in Ammerzoden is dé regionale expert als het aankomt op de mooiste decoraties in plexiglas. Een plexiglas fotoschilderij is gemakkelijk bij ons te bestellen. Heb je vragen hierover, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. 

Meer dan 2.000 schilderijen te bekijken in onze showroom

Wij kunnen nagenoeg 2.000 schilderijen direct leveren. In onze winkel in Ammerzoden (8km van Den Bosch) kun je genieten van alle soorten schilderijen die wij aanbieden. Wij verkopen ook 3D metaalschilderijen, canvas schilderijen en nog veel meer. Er is altijd wel een prachtige schilderij te vinden voor als muurdecoratie in jouw huis of voor op kantoor. Wij hebben een zeer sterk assortiment als het gaat om wanddecoratie. Op deze pagina vindt je vele schilderijen op plexiglas