• Lorem ipsum

Fontein Henri Studio Obelisk Octagon

Artikelcode 5878F
€1.399,00
Beschikbare hoeveelheid:1

Uw omgeving binnen of buiten , thuis of bedrijf krijgt een geweldige aanwinst met deze fontein van het Amerikaanse topmerk Henri Studio.
Gemaakt van het allerbeste gietsteen, voor tientallen jaren plezier ! Wij verkopen deze fonteinen al vele jaren en hebben nog nooit klachten gekregen over scheuren, afbrokkelingen oid.   Wij geven 5 jaar garantie geven op fonteinen van Henri studio, behalve schade door stukvriezen. Op pomp en evt leds zit een garantie van 1 jaar. Alles past perfect en er is veel aandacht gegeven aan hoe het water stroomt, zonder onnodig gespetter. Alle modellen zijn leverbaar in maar liefst 23 kleuren ( zie stalenkaart + grijs en zwart en relic azuro) . Deze kleuren zijn altijd bij benadering; de uiteindelijke kleur hangt af van het type fontein (glad of ruw opp).
We hebben altijd minimaal 15 fonteinen op voorraad van Henrie studio, U bent van harte welkom om deze kwaliteit en de kleuren te bekijken. Als u een fontein wenst die niet voorradig is of in een andere kleur wilt aanschaffen, 
Als u wilt bestellen graag de gewenste kleur aangeven.

Op de foto ziet u de kleur relic lava
Wordt geleverd met pomp met aansluitmateriaal 
maat 171hgx 91x91cm diameter
ca 377kg