• Lorem ipsum

Adezz bloembakken

Adezz bloembakken

 

Als je op zoek bent naar exclusieve tuindecoratie dan zijn de Adezz bloembakken en plantenbakken waarschijnlijk precies wat je zoekt. De unieke collectie bloempotten en Adezz plantenbakken geven jouw tuin een luxueuze en moderne uitstraling en zorgen er voor dat jouw bloemen en planten er komende zomer nog mooier bij zullen staan dan anders! Adezz produceert enkel hoogwaardige producten, gemaakt van bijzondere materialen zoals hardhout, polyster, corten staal, alimunium en polymeerbeton. Bovendien streeft Adezz constant naar vernieuwing, het volgen van de laatste trends en het maken van producten van hoogwaardige kwaliteit die in uw tuin volledig tot zijn recht zullen komen. 

 

De mooiste Adezz bloembakken en bloempotten 

Bij Eliassen Home and Garden vindt je de mooiste bloempotten en plantenbakken van het merk Adezz in verschillende modellen, maten en kleuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de prachtige en tijdloze Adezz bloempotten gemaakt van polyster hoogglans of de robuuste Adezz plantenbakken gemaakt van zink of aliminium. In ons uitgebreide assortiment vindt je de meest geschikte bloempotten en plantenbakken voor jouw tuin. Bovendien zijn sommige bloempotten en plantenbakken aan te passen aan jouw eisen en op maat te maken. Meer informatie hierover kun je aanvragen via de e-mail van Eliassen Home and Garden, namelijk [email protected]


Ontdek de collectie van Adezz bij Eliassen Home and Garden 

Ben je nieuwsgierig geworden naar het assortiment bloempotten en plantenbakken van Adezz? Bezoek dan de (web)winkel van Eliassen Home and Garden en ontdek welke bloempotten en plantenbakken het beste bij jouw stijl passen. Naast de prachtige collectie van Adezz vindt je bij Eliassen Home and Garden uiteraard ook een uitgebreid assortiment aan tuindecoratie van andere merken waarmee je jouw tuin spectaculair kunt inrichten en klaar kunt maken voor het nieuwe seizoen!
  

Onze showroom

Onze collectie van veel verschillende producten voor jouw tuin maar ook voor uw huis of kantoor, is enorm en zeer veelzijdig. Wij hebben een zeer groot showterrein en een grote showroom waar je veel prachtige design producten kunt vinden. Wij nodigen je graag uit om een keer te komen kijken. 

 

  • Bekijk deze serie adezz bloembakken van cortenstaal, polyester, verzinkt staal, of aluminium van zeer hoogstaande kwaliteit.
  • Leverbaar in nagenoeg elke potmaat.
  • Allemaal hufter-proof met 5 jaar garantie.
  • Ideaal voor bedrijven (parkeerplaatsen) , instellingen of gemeentelijke openbare plaatsen, maar past natuurlijk ook in elke moderne strakke tuin.