• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Moderne bronzen beelden

Sale
Beeld brons kleine zittende vrouw
Beeld brons kleine zittende vrouw
119,00 109,00
Beeld brons grote liggende vrouw
602,00
Beeld brons modern koppel met kind
355,00
Beeld brons modern kussend liefdespaar
1.748,00
Beeld brons zwemmer Frederick
1.944,00
Beeld brons dame modern
189,00
Beeld brons moderne muzikanten
80,00
Beeld brons dansend paar
412,00
Beeld brons jager met hond
129,00
Bronzen beeld van drietal mannen
879,00
Bronzen vrouw Catherine
1.166,00
Beeld brons modern liefdespaar 1
328,00
Beeld brons 5 mensen met kind
660,00
Beeld brons danseres op tenen
244,00

Moderne bronzen beelden

Bij Eliassen home & garden pleasure hebben we alles voor het stijlvol aankleden van moderne bronzen beelden voor zowel uw woning als voor uw tuin. U vindt bij ons dan ook een uitgebreid assortiment aan sculpturen en beelden in prachtig brons. Neem een kijkje en laat u verrassen door ons gevarieerde aanbod aan grote en kleine moderne bronzen beelden.

Moderne bronzen beelden in alle denkbare soorten en maten

Of u nu op zoek bent naar een klein bronzen beeld als accent in uw tuin of groot en imposant modern bronzen beeld dat echt de show steelt, bij ons zult u het zeker vinden. Zo kunt u kiezen voor een prachtig geabstraheerd modern bronzen liefdespaar, dat een perfecte symbiose tussen u en uw partner weergeeft. Een figuratief beeld van een zwemmer is een excellente keuze voor bij uw zwembad. Tevens vindt u in onze collectie tal van andere moderne bronzen beelden, zoals een bronzen vrouwenbeeld die een schitterende danspose aanneemt, een expressief bronzen beeld vrouw met een hoed of een fraaie moderne bronzen buste. Verscheidene iconische werken van kunstenaars als Rodin worden geëerd met fraaie uitvoeringen in brons. Waar sommige mensen het liefst kiezen voor moderne bronzen beelden van mensen, gaan andere juist voor bronzen beelden dieren. Ook deze zijn bij ons in een keur van formaten en uitvoeringen verkrijgbaar. Voor een subtiele touch kunt u kiezen voor een kat, hond of bronzen vogel beelden. Mag het echt opvallen, dan kunt ook opteren voor een levensgrote bronzen stier, een tweetal leeuwen of een paard met veulen.

Prijs moderne bronzen beelden

Eliassen home & garden pleasure is er voor iedereen die zijn of haar interieur of buitenruimte mooi wil decoreren. We beschikken dan ook over de fraaiste grote en kleine moderne bronzen beelden in diverse prijsklassen. Op deze manier zijn onze moderne bronzen beelden tuin voor iedereen beschikbaar, of u nu over een zeer ruim of meer bescheiden budget beschikt.

Onze showroom

In onze showroom kunt u dus een zeer grote collectie bronzen beelden bewonderen, maar ook exclusieve schilderijen kunt u bij ons vinden voor het mooi aankleden van uw huis of kantoor. Daarnaast zijn wij onderscheidend in de Benelux als het gaat om onze waterornamenten.
Wij heten u graag welkom in onze showroom en geniet tijdens een kop koffie van het grote aanbod van exclusieve producten.