• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bronzen Beelden

Sale
Beeld brons kleine zittende vrouw
Beeld brons kleine zittende vrouw
119,00 109,00
Beeld brons liggend meisje met boek
1.363,00
Bronzen beeld zittend meisje
411,00
Beeld brons visser met hengel
95,00
Beeld brons zittende naakte vrouw
253,00
Beeld brons zittende vrouw naakt
388,00
Windgong brons met vlinders
26,50
Beeld brons modern kussend liefdespaar
1.748,00
Beeld brons danseres op tenen
244,00
Bronzen kraanvogel 64cm
168,00
Bronzen vliegende uil
280,00
Beeld brons paard en veulen
317,00
Beeld brons zwemmer Frederick
1.944,00
Beeld brons vrouw met hoed modern
195,00

Bronzen Beelden

De mooiste bronzen beelden voor in jouw woning en tuin

Ben je op zoek naar een mooie bronzen sculptuur voor in jouw woning of tuin? Dan ben je bij Eliassen Home & Garden op de juiste plek aanbeland. In ons assortiment vindt je namelijk een zeer ruime selectie aan bronzen beelden in ieder denkbaar formaat. Uiteraard zijn ze verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen en in meerdere prijsklassen, zodat je altijd een passend exemplaar vindt voor in jouw interieur of buitenruimte. Een bronzen beeld voor in huis geeft een extra stijlvol en rustiek accent en is onder meer ideaal als pièce de résistance in de vensterbank, op de schouw of op een mooie sidetable. Ook buiten in jouw tuin is een bronzen beeld of ornament een ware blikvanger die de buitenruimte net dat beetje extra geeft.

Bronzen dierenbeelden

Echte dierenliefhebbers kiezen al snel voor fraaie bronzen dierenbeelden, die je bij ons vindt in allerlei soorten en maten. De beelden zijn zowel binnenshuis als buitenshuis te plaatsen. Kies onder meer voor een koppel honden of een stoere bronzen waakhond, een lieve bronzen poes of een schattig bronzen beeld van een konijn. Wil je een bronzen beeld dat echt opvalt? Ga dan voor een prachtige bronzen stier, een hertenbeeld van brons of een exotische variant als de leeuw, de olifant of de gorilla. Jouw gasten zullen telkens weer versteld staan van de levensechte prachtexemplaren.

Bronzen beelden van mensen

Ook onze bronzen beelden van mensen zijn er in vele leuke soorten. Kies bijvoorbeeld voor een bronzen beeldjes van kinderen met een muziekinstrument of spelende kinderen. Uiteraard vindt je bij ons ook de echte klassiekers, zoals de beroemde David, een bronzen beeld van Achilles of een exemplaar van Vrouwe Justitia. Deze passen uitstekend in een klassiek en verfijnd interieur. Heb je liever een religieus geïnspireerd beeld? Maak dan de keuze voor bijvoorbeeld een bronzen beeld van Jezus of een bronzen Mariabeeld met kind.

Schitterende bronzen fonteinen

In de tuin komen ook waterornamenten als de bronzen fontein uitstekend tot hun recht. Onze fonteinen van brons zijn verkrijgbaar in een aantal fraaie varianten. Zo zijn er fonteinen met lieflijke engeltjes en fonteinen versierd met duiven, maar ook bronzen fonteinen met een abstracte natuurlijke vormgeving. Neem gerust eens een kijkje en bepaal welk type het beste bij jouw persoonlijke smaak past.

Bronzen beelden als grafornamenten

Voor wie op zoek is naar schitterend uitgevoerde bronzen grafornamenten heeft Eliassen Home & Garden Pleasure ook een erg mooi aanbod. Kies onder meer voor prachtig beelden van engelen of van een dame naast een kruis. Daarnaast kun je ook een bronzen grafvaasje toevoegen aan het graf van uw dierbare. De hoge kwaliteit van het gebruikte brons maakt dat het bestand is tegen weer en wind en dus altijd mooi blijft. Tevens zijn er bronzen urnen verkrijgbaar versierd met beeltenissen als een roos, een trouw hondje of twee vredesduiven. Kortom, je kan bij ons veel soorten bronzen beelden vinden. Mocht je onze bronzen beelden willen bekijken, dan heten we je van harte welkom in onze showroom.